Kontakt

Kontakt Folkekirken i Østjylland:

Formand for kommunikationsudvalget og kommunikationskonsulent Morten Bay-Mortensen
E-mail: mbm@km.dk
Tlf: 20 33 21 17

For officielle embedshenvendelser se:
www.aarhusstift.dk

 

 

 

 

10 Comments

 1. Christian Schmidt 9. august 2010 at 09:32

  Jeg så idag jeres udsendelse “rådet og fremtiden” på tv2 øst. Det var en god oplevelse.

  Jeg var glad for, at I bragte spørgsmålet frem om, hvorvidt “folke-” i folkekirke er truet. For mig blev dette et nøglespørgsmål i udsendelsen. Men jeg savnede bredde. For I havde stort set kun interviews med menighedsrådsmedlemmer og valgforskere, der forholdt sig hhv negativt og neutralt overfor denne udvikling. Dette kan være et valg for at fokusere på noget andet. Men jeg vil blot give udtryk for, at jeg følte, at et højaktuelt kirkepolitisk debatemne blev bragt frem på foreste række uden tilstrækkelige nuancer.

  Selvom jeg giver denne kritik, skal det ikke overskygge min taknemmelighed for, at I har sat fokus på emnet med denne gode udsendelse. Tak for det.

 2. Kære Christian Schmidt
  Tak for din kommentar. Udsendelsen “Rådet og fremtiden” var den sidste udsendelse i en serie på tre om menighedsrådet. Derfor kan du nok savne et par af de nuancer, der er med i seriens første to afsnit, idet serien fungerer som et samlet hele. Men jeg har noteret dit synspunkt, som jeg absolut tager til mig. Emnet vil blive behandlet i senere udsendelser, hvor andre sider af menighedsrådets arbejde behandles.
  venlige hilsner, Jesper Henning Pedersen

 3. Hej :o) Jeg er ved at lave Tilst Kirkeblad hvori der er en lille “reklame” for jer :o) via jeres logo bl.a. Har I mulighed for at sende et logo i en god trykkvalitet (300 dpi eller eps./ai format.

  På forhånd tak :o)

  De bedste hilsner
  Alice Vestergaard

  GRAPHIC TOUCH
  27 28 60 95

 4. Bo Grünberger 12. maj 2011 at 13:44

  Hej Alice
  Det kan du tro vi gerne vil. Jeg har sendt dig en mail!

 5. Martin Frøkjær-Jensen 11. september 2013 at 11:50

  Hej

  Vi havde et spørgsmål til jer angående “Røsten”. Men den eneste kontaktoplysning, nemlig en mailadresse martin@folkekirkeinfo.dk virker ikke. Det gør jeres info@folkekirkeinfo.dk heller ikke begge kommer tilbage med modtager ukendt. Det samme gælder når man prøver at ringe til jer på det her på siden angivne telefonnummer, så bipper den “ukendt nummer”…. Sig mig : EKSISTERER I OVERHOVEDET??? hvis ja : HVOR KAN MAN KONTAKTE JER???

  vh Martin

 6. Hej Martin
  Her under ‘kontakt’ finder du vores fælles mailadresse, nemlig post@folkekirkeinfo.dk. Under ‘medarbejdere’ kan du finde vores personlige mailadresser. Martin Høybye er redaktør på magasinet ‘Røsten’, og hans mail er martin@folkekirkeinfo.dk, og den virker fint når vi tester den.
  Jeg ved ikke, hvor du har fundet info@folkekirkeinfo.dk henne, men det er ganske rigtigt ikke en mailadresse som virker. Vores fælles mailadresse er post@folkekirkeinfo.dk.
  Jeg har lige testet vores telefonnummer for at se om ikke det virker, og det virker fint når jeg ringer til det.

  Prøv lige at sende en mail igen og se om ikke den går igennem.

  Vh. Bo

 7. Hej jeg vil høre om man kan komme ind og se Getsemane Kirke her i Horsens?
  Jeg har forgæves kikket efter åbning tider, jeg har boet her i Horsens i 57 år,
  en dag fik jeg besøg af min min gamle X kæreste som jeg ikke har set i ca; 35-40 år og hun kørte lige forbi denne kirke og hun vil meget gerne se den inden for, derfor vil jeg gerne finde ud af hvornår der er åben for alm; mennesker.
  Mvh; Alan Berg Nørrebakken 26 8700. Horsens. Tlf; 50245674.

 8. Bo Grünberger 4. juni 2014 at 09:26

  Hej Allan
  Prøv at kontakte kirkekontoret.
  Telefon: 75 62 13 93
  E-post: vorfrelsers.sognhorsens@km.dk

  Håber du finder svar på dit spørgsmål.

  Venlig hilsen Bo.

 9. Karsten Tügel 16. juni 2015 at 19:09

  Hvad kan i konkret tilbyde et menighedsråd der overvejer at begynde at bruge Facebook

 10. Victoria Trolle-Millbrath 28. juli 2015 at 22:05

  Til menighedsrådet, der gerne vil bruge facebook: spørg et af jeres børn eller børnebørn om, hvordan man gør. Men ellers er det så nemt, at selv jeg, der er pensionist kunne finde ud af at bruge det. Jeg har dog slettet min profil igen, da jeg ikke syntes, at mit liv kom andre ved.

Der er lukket for kommentarer.